Meter

De voor- en nadelen van zelf klussen - AKM Braeckmans

Er vallen altijd wel wat klusjes te doen in huis, maar welke pak je zelf aan en waarvoor huur je een klusjesman of klusjesdienst in?

De voor- en nadelen van zelf klussen

Er vallen altijd wel wat klusjes te doen in huis, maar welke pak je zelf aan en waarvoor huur je een klusjesman of klusjesdienst in? De keuze is natuurlijk aan jou, maar laat het gezond verstand primeren. Wij sommen alvast even de voordelen op van zelf de handen uit de mouwen te steken en de voordelen van een klusjesman.

Klussen in huis laten uitvoeren of zelf klussen?

De voordelen van zelf klussen

Het is sowieso voordeliger

Natuurlijk is zelf de handen uit de mouwen steken de goedkoopste oplossing. Externe hulp kost natuurlijk geld. Niet enkel het materiaal is goedkoper als je het zelf in huis haalt, je bespaart natuurlijk ook op de werkuren. Wil je dus geld besparen dan zit er vaak niets anders op dan zelf het klusje aan te pakken.

Klussen zorgt voor voldoening

Het is toch fijn als je kan zeggen dat je dat varkentje zelf gewassen hebt?

Je doet het wanneer het jou uitkomt

Daar zit natuurlijk ook net de valkuil: vaak komt het er niet van. Anderzijds is het vaak net makkelijker een klusje in je agenda in te passen wanneer het jou past.

De voordelen van een klusjesman

100% zekerheid over de goede afloop

Je kan dan wel denken dat je handig bent, bij een klusjesman kan je er zeker van zijn. Tenminste als je met een professionele partij in zee gaat. Terwijl jij rustig kunt toekijken, pakt hij het probleem aan.

Aansprakelijkheid

Loopt er toch wat mis, dan heb je op zijn minst een aanspreekpunt. De klusjesman is verantwoordelijk om het op te lossen. De extra kosten dient hij meestal op zich te nemen.

Jij hebt tijd voor andere dingen

Er zijn vast 1001 andere dingen te bedenken die leuker zijn dan klussen, niet? Daar kan jij je mee bezig houden terwijl een specialist het klusje klaart.

Een snelle service, betaalbare prijzen en meer dan 30 jaar ervaring.