Meter

5 redenen waarom je zou kiezen voor houten - AKM Braeckmans

Twijfel je tussen hout en een ander materiaal aan schrijnwerk, dan heb ik een aantal goede redenen, waarom ik altijd voor hout zou kiezen. Ik deel ze graag met je.

5 redenen waarom je zou kiezen voor houten schrijnwerk

Twijfel je tussen hout en een ander materiaal aan schrijnwerk, dan heb ik een aantal goede redenen, waarom ik altijd voor hout zou kiezen. Ik deel ze graag met je. Weet dat ik je ook met alle andere schrijnwerk met plezier verder help.

5 Redenen waarom je zou kiezen voor houten schrijnwerk

1. Makkelijk te herstellen

Houten schrijnwerk kan je makkelijk herstellen, zeker als je beroep doet op een klusjesman. Andere materialen kan je vaak minder goed onderhouden, maar bij houten schrijnwerk kan je beschadigingen mooi wegwerken.

2. Makkelijk van kleur wijzigen

Waar je bijvoorbeeld bij pvc ramen steeds aan dezelfde kleur gebonden bent, kun je bij hout probleemloos voor een andere kleur kiezen.

3. Makkelijk te reinigen

Houten schrijnwerk, of het nu ramen of deuren zijn, kun je makkelijk reinigen. Bij pvc schrijnwerk zit je vaak met vervelende hoekjes en kantjes waar vuil in kruipt. Bovendien zorgt statische elektriciteit voor een vervuilende film op op pvc ramen. Glad houten schrijnwerk krijg je simpelweg makkelijker schoon.

4. Hout isoleert uitstekend en is gezellig

Hout heeft natuurlijk een veel warmere uitstraling dan ander materiaal. Zelf vind ik het uiterst charmant. Als je dan ook nog weet dat hout een uitstekende natuurlijke isolatie heeft, dan twijfel ik alvast geen moment.

5. Stabiliteit

Een houten raam trekt vaak minder snel krom dan een pvc exemplaar. De water- en winddichtheid is dus gegarandeerd.

Een snelle service, betaalbare prijzen en meer dan 30 jaar ervaring.